Имам много дразнещ проблем хора! Преди да започна с описанието се извиниавам ако има отворена тема по вапроса вече. Та значи 156-та ми прекьсва на 2500 на 3000 оборота и влиза много трудно в червено ,ниакак си губи мощност или дава усещане за липса на такава след 4000 определено.
Сега за нещата които сам подменил за да се опитам да отстраниа проблема(извинявам се но понеже живея в англиа и не знам на частите бьлгарските наименожаниа понеже не сам се сбльсквал преди с нуждата) та смених lambda sensor,crankshaft sensor(той е отдолу на двигателиа,май има нещо общо с коляновия вал),слагах добавки за прочистване на инжекторите,рестартирах компа ,смених свешти с лули и кабели последно понеже я карах на диагностика и казаха 4е нищо не показвало, но човека ме увери че ако смена свещите и кабелите ще се оправи.Пак ми прекьсвааааа
Ще сам благодарен ако ниакой даде савет ,остана само в сьбота да смена горивен филтьр и ве4е сам исчерпан откам идеи тотално .
Забравих да спомена,че смених ваздушен филтар и направих теста за проверка на MAF сензора посредством принципа на откачване(променя работата на двигателя кам по лошо не само на ниските но и на високи обороти)
Сега за нещата които сам подменил за да се опитам да отстраниа проблема(извинявам се но понеже живея в англиа и не знам на частите бьлгарските наименожаниа понеже не сам се сбльсквал преди с нуждата) та смених lambda sensor,crankshaft sensor(той е отдолу на двигателиа,май има нещо общо с коляновия вал),слагах добавки за прочистване на инжекторите,рестартирах компа ,смених свешти с лули и кабели последно понеже я карах на диагностика и казаха 4е нищо не показвало, но човека ме увери че ако смена свещите и кабелите ще се оправи.Пак ми прекьсвааааа

Comment